Onze winkels moeten er de hele dag tiptop uitzien. Je zorgt ervoor dat de winkel er vol en aantrekkelijk uitziet, adviseert klanten en rekent de aankopen af.

Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Mede dankzij jou ziet de winkel er altijd uitnodigend uit.

Wij bieden je een goed salaris en een leuke werkomgeving met gezellige collega’s.

Samen met de teamleiders geef je leiding aan aanvulploegmedewerkers en ben je mede verantwoordelijk voor een goed functionerende winkel.

Vulploegleider:

Je stuurt met name de werkprocessen aan die gerelateerd zijn aan het aanvulproces. Aanvullen doen we op maandag-, woensdag en vrijdag van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Zijn de bestellingen in orde? Ziet het winkelbeeld van de winkel er goed uit? Weet iedere medewerker wat er van hem/haar verwacht wordt? Zit het goed met de veiligheid van klanten en medewerkers? Je werk is een mix van mensen en goederen.

Workshop voorbereiden:

Zijn alle voorbereidingen getroffen, heb ik voorbeelden van de workshopitems? Ziet de klant de workshopartikelen ook terug in het winkelbeeld? Voelen de kinderen (en hun ouders) zich op hun gemak?

Functie-eisen:

• je bent enthousiast, proactief en hebt commercieel inzicht;
• je bent goed in het aansturen en coachen van mensen;
• je bent gespitst op kansen en verbeteringen;
• je bent ambitieus en wilt graag doorgroeien;
• je bent flexibel inzetbaar en beschikbaar van maandag t/m zondag.
• je hebt mbo werk- en denkniveau

Wat wij bieden: een open en eerlijke werkomgeving waarin je jezelf kunt zijn en alle kansen krijgt je talent te ontwikkelen.

Deze afwisselende functie kan een mooie start zijn binnen een leuk bedrijf en bij goed presteren is de er kans om door te groeien naar een leidinggevende functie.