Als teamleider/assistent manager ben je verantwoordelijk samen met de eigenaar voor het succes van de winkel. Je houd je dan ook bezig met elk werkproces; van de financiële en commerciële processen tot aan personeelsbeleid en de logistieke zaken. De diversiteit maakt dit een uitdagende en interessante rol, waarbij je schakelt direct met de eigenaar als rechterhand van de eigenaar.

Naast het aansturen, coachen en instrueren van de medewerkers ben je meewerkend voorman; je bezit een flinke dosis ondernemerschap en werkt ook graag mee op de vloer. Je ziet toe op een optimale kwaliteit en kwantiteit van verkoop. Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen. Ook zorg je ervoor dat service en klantvriendelijkheid voor iedereen vanzelfsprekend is.

Je bent een match met deze vacature als je

  • ervaring hebt met leidinggeven, bij voorkeur in de Retail of horeca
  • enthousiast bent en een ondernemende instelling hebt
  • beschikt over MBO-4/ HBO werk- en denkniveau
  • ambitieus bent en graag wilt doorgroeien

Je bezit het volgende talent

  • je bent pragmatisch, proactief en een hebt een goed gevoel voor commercie
  • je bent goed in het coachen van mensen en zorgt ervoor dat zij het beste uit zich zelf weten te halen
  • je bent analytisch en financieel onderlegd
  • Je bent positief ingesteld en gespitst op kansen en verbeteringen

Werk aan de winkel

Wanneer je aan het werk bent in de winkel, ga je nadenken als een echte ondernemer. Je moet bij alles wat je doet je proberen te verplaatsen in de klant. En nadenken over wat die zou willen. Zo breng je het beste in jezelf naar boven! Elke dag is anders en dat maakt het zo leuk; je ontmoet nieuwe klanten, werkt nieuwe collega’s in en bent altijd aan het kijken waar jouw hulp het hardst nodig is. Want we winnen samen!

Het bedrijf is al sinds 1926 niet meer weg te denken uit de winkelstraten. Onze unieke formule heeft de harten gestolen van niet alleen Nederlanders, we reiken zelfs ver daarbuiten. Van filiaal tot hoofdkantoor, van bakker tot designer, onze collega’s zijn er trots op om bij ons te werken. Kleur geven aan wat je doet, een bijdrage leveren aan een internationale organisatie, het leven van ruim 5 miljoen klanten leuker en makkelijker maken. En samen successen vieren. Dat is werken deze werkgever.