Shiftleader Service Amstelveen 32 tot 40 uur

Bruto Salarisindicatie 2500 euro per maand fulltime

Past deze baan bij jou?

Als Shiftleider Service val je onder de supermarktmanager en de Manager Service. Zij regelen wat nodig is zodat jij je kan begeven tussen de kassa’s, het zelfscanplein en de scan & go. Op deze manier kan jij je focussen op het team en kan je de klant extra persoonlijke aandacht geven. Tijdens je shift stuur je medewerkers aan die tijdens jouw shift aan het werk zijn. Onze flexibele werktijden zorgen ervoor dat deze baan perfect te combineren is met andere bezigheden.

Wat ga je doen?

Als Shiftleider Service sta je elke dag in contact met klanten, en als echte teamspeler coach je de medewerkers van de shift. Onder jouw leiding zorg je altijd voor een vlotte doorstroming bij de kassa’s. En hoewel klanten tegenwoordig steeds meer zelf doen, zorg jij toch voor die persoonlijke touch. Wanneer een klant ergens mee zit, signaleer je dit direct en stap je er op af. De klant voelt zich bij jou altijd welkom, omdat je plezier hebt in je werk en dat uitstraalt. Met jouw persoonlijke benadering kan je echt het verschil maken voor de klant. En dat voelt goed!

Samen één team

Het geeft je een echt kick wanneer je die lastige vragen van een klant met een lach weet op te lossen. En kom je er een keertje niet uit? Dan is er altijd de Manager Service. Die coacht jou in het begeleiden van de shift en helpt je om jezelf verder te ontwikkelen. Met de Manager Service bespreek ook je de voortgang en de ontwikkeling van de medewerkers uit je shift. Want je weet hoe het werkt; hard werken én een gezellige werksfeer zorgen uiteindelijk voor een prettige winkelervaring voor de klant. En dat maakt het wel net zo leuk!