Kandidaten en opdrachtgevers

Wij hebben passie voor retail en zijn betrouwbaar en toegankelijk. Onze aanpak is persoonlijk: we kennen onze opdrachtgevers en onze kandidaten door en door.

Kandidaten

We maken graag kennis met je, ook als je nog niet goed weet welke mogelijkheden er zijn of welke baan geschikt is voor je. We gaan met jou een persoonlijk gesprek aan. Samen kijken we naar de arbeidsmarkt en naar onze vacatures en de mogelijkheden voor jou.

Staat er op onze site een vacature waar je in geïnteresseerd bent, dan kun je daar direct op reageren.

Niet al onze vacatures staan online. Ben je wel op zoek naar een nieuwe baan maar zie je niet direct een match met een van de vacatures, vertel ons dan wie je bent via een open sollicitatie en binnen drie dagen nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Opdrachtgevers

Hoe gaan wij te werk:

Na het bespreken van de opdracht en ondertekening van een passende overeenkomst gaan wij aan de slag. Wij houden u gedurende het hele proces op de hoogte.

We bezoeken filialen van onze opdrachtgevers en proeven de bedrijfscultuur. Samen met de functie-eisen en bedrijfsinformatie geeft dit ons goed beeld van het type kandidaat dat u zoekt. Daarna gaan wij op zoek naar de kandidaat met het beste profiel.

Wij spreken elke kandidaat persoonlijk en vormen ons een goed beeld van de persoon achter de sollicitatie.

Zien wij een match, dan stellen we kandidaat voor op de manier die we samen hebben afgesproken.

Wij leveren liever kwaliteit dan kwantiteit: de kandidaten die wij voorstellen hebben ons volste vertrouwen.