Bedrijfsleider (32 – 40 uur per week) 

De bedrijfsleider is verantwoordelijk voor de aansturing van de werkzaamheden en activiteiten in de conceptstore. Dagelijks ontvangen wij schilders, consumenten en interieurprofessionals in onze conceptstore. Onze klanten benaderen wij op specifieke wijze. Wij zorgen voor inspiratie, kleur- en behangadvies.  

Jij zorgt voor een gastvrije ontvangst van de klanten. Je inspireert klanten en zorgt voor een commercieel sterke uitstraling van de conceptstore, waardoor klanten graag bij ons komen en kopen. Jij geeft leiding aan het team en stimuleert de onderlinge samenwerking. Ook ondersteun je de teamleden bij hun persoonlijke ontwikkeling. Het optimaliseren van processen is jou op het lijf geschreven, waardoor we met elkaar een mooi resultaat realiseren.  

Jouw functie:  

  • Het (laten) uitbrengen van de beste verkoopadviezen aan onze klanten over (de toepassing van) onze producten en services zodat zij tot aankoop overgaan 
  • Zorgdragen voor een commercieel sterke uitstraling van de conceptstore 
  • Zorgen voor een juiste voorraadpositie in de conceptstore 
  • Opstellen van een jaarplan inclusief voorstel voor commerciële acties in de conceptstore 
  • Verantwoordelijk voor het administratief beheer  
  • Het plannen en aansturen van de dagelijkse werkzaamheden  
  • Het sturen, coachen en stimuleren van het team 
  • Zorgdragen voor het juiste kennis- en serviceniveau van de storemedewerkers 
  • Het maken van een juiste personeelsplanning 

 Ons aanbod: 

Het betreft een zelfstandige functie in een inspirerende omgeving. Je werkt samen met andere afdelingen om onze klanten optimaal te bedienen. Hierbij is er veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Wij bieden een salaris tussen de € 3.300,00 en € 4.000,00 bruto per maand bij een 40-urige werkweek, afhankelijk van leeftijd en ervaring.  

De werktijden worden in overleg vastgesteld op doordeweekse dagen tussen 7.00 – 18.00 uur, op zaterdag tussen 8.00-17.00 uur.  

Wij zoeken:

Ben jij die enthousiaste en ambitieuze kandidaat met MBO4/HBO werk- en denkniveau met enkele jaren leidinggevende ervaring in de Retail?  

Kennis en ervaring met verf, behang, kleur en verfsystemen is een pre; leidinggevende ervaring is een vereiste.