SALES ASSISTANT

PART-TIME
AMSTERDAM

Heb jij een verrassend goed gevoel voor High-end design en wil jij deze passie met veel enthousiasme overdragen aan onze bezoekers? Dan zou jij zomaar eens het nieuwe gezicht van onze Store in Amsterdam kunnen zijn!

Als Sales Assistant heet jij de bezoekers van onze Store welkom en neem je hen mee in de inspirerende wereld van inrichting. Wij verkopen meubels, verlichting, home accessoires, karpetten en wall-covering. Jij voelt je als een vis in het water en wil jouw kennis en passie graag met iedereen delen. Je stelt vragen om onze bezoekers beter te leren kennen waardoor ze zich welkom voelen en nog meer willen weten over onze collectie. Je luistert goed naar onze klanten en geeft daar waar nodig een passend advies. Je bent

Jij staat voor het gehele  Brand Experience en Retail concept en weet dit op een professionele manier uit te dragen aan al onze bezoekers!

Het betreft een parttime functie voor ongeveer 17 uur vooral in het weekend

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als Sales Assistant:

  • Ben je actief aanwezig in de Brand Store waarbij het adviseren en het verkopen van onze collectie jouw absolute kracht is.
  • Ben je verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten in de Brand Store, zowel on- als offline.
  • Ben jij onze relatiebeheerder en sta je dus in contact met onze klanten. Dit kunnen zowel particulieren en/of zakelijke klanten zijn zoals architecten, ontwerpers en stylisten. Je begeleidt onze klant door het gehele aankoop proces.
  • Onderhoud je de Brand Store en zorg je ervoor dat alle samples en voorraden up-to-date blijven.
  • Voer je backoffice werkzaamheden uit.

PLAATS IN DE ORGANISATIE

Jij bent onderdeel van het  Amsterdamse team en je rapporteert aan de Store Manager.

WIE BEN JIJ?

Een toegewijde teamplayer met een positieve energie die houdt van design en high-end interieurs. Jij bent het visitekaartje van onze Brand Store en straalt dit van top tot teen uit. Je hebt sterke sales skills, je bent super gemotiveerd, resultaatgericht, service minded en je hebt oog voor detail.

Je bent communicatief sterk – een boeiende verteller – en je hebt een sympathieke persoonlijkheid met het juiste niveau van flair en overtuigingskracht.

Daarnaast vinden wij het volgende belangrijk:

  • Je bent nieuwsgierig naar de wensen van onze klant en zorgt voor een natuurlijke feel-good vibe.
  • Je woont in de buurt van Amsterdam.
  • Je bent op zaterdag en/of op zondag beschikbaar.
  • Je hebt verkoopervaring, bij voorkeur in de luxury retail.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands.

WIE ZIJN WIJ? 

Opgericht in 2001, is een high-end design & lifestyle merk met een focus op meubilair en verlichting.We zijn  origineel, innovatief, provocatief, verrassend, en eclectisch. A Life Extraordinary!

We vertellen de ontwerpers niet wat ze moeten ontwerpen; we luisteren naar wat ze willen maken en realiseren hun dromen. Onze collectie bevat een scala aan werk van opkomend talent en internationaal erkende ontwerpers. Samen zijn we op zoek naar unieke ontwerpen, concepten en materialen.

Vandaag de dag hebben we een team van zo’n 90 collega’s wereldwijd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Breda, onze magazijnen zijn gevestigd in Alphen, New Jersey en Shanghai, en we hebben winkels in Amsterdam, Londen, New York, Stockholm en Den Haag.