Vacature Shiftmanager/assistent bedrijfsleider

fulltime

De Assistent Bedrijfsleider is in deze operationele rol, die zich voornamelijk in de winkel afspeelt, gericht op het team van ongeveer 10 tot 20 collega’s. Je bent de meewerkend-leider van het team. Je bent gedreven, enthousiast en weet anderen te inspireren, motiveren, coachen en mee te nemen in (cultuur) veranderingen. Ook help je in de bakkerij, help je onze gasten en zorg je er voor dat de winkel schoon en opgeruimd is.

Een probleem oplossen daar draai jij je hand niet voor om. Collega’s voelen zich bij jou welkom en worden gewaardeerd, ook omdat de sfeer op locatie goed is. Samen zijn jullie het tankstation. Jouw kwaliteiten zitten ook in de details, je herkent situaties en bent in staat om op effectieve manier feedback te geven en samen te werken. Het team verbinden is je talent.

Je bent gericht op (voedsel)veiligheid en het creëren van een veilige werkomgeving. Je bent je bewust van de wensen en behoeften van onze gasten. Je weet onze gasten te verrassen en ziet een uitdaging in het leveren van een ultieme gastbeleving.

Bij afwezigheid van de bedrijfsleider pak jij deze verantwoordelijkheid.

Je werkt een vast aantal contracturen per week met een goed salaris daaraan gekoppeld. Het salaris wordt gestort op de 22e of 23e van de maand en is altijd op tijd. Je ontvangt een telefoonvergoeding en kilometervergoeding à € 0,19 netto. Je krijgt korting op dagjes uit en je bent van de partij op een jaarlijks terugkerend team event. Daarnaast bieden we een bonusregeling, overuren die uitbetaald worden en korting op een collectieve zorgverzekering.

Onze klant heeft diversiteit en inclusiviteit hoog op de agenda staan en daarom nodigen wij alle gekwalificeerde sollicitanten uit te reageren, ongeacht religie, afkomst, seksuele oriëntatie of gender identiteit.

Opleiding: MBO werk- en denkniveau

Gevraagde competenties:

-(Risico) bewustzijn van gezondheid, veiligheid & milieu
-Analytisch- en probleemoplossend (incl. oordeelsvorming)
-Coachende- en opleidingsvaardigheden
-Commercieel denken
-Communiceren Delegeren Gastgericht Impact- en overtuigingskracht
-Invoelingsvermogen
-Kwaliteitsgerichtheid Ondernemerschap
-Operationeel leiderschap
-Plannen en organiseren
-Samenwerken

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

De rollen, achtergronden en ambities van onze medewerkers zijn even zo divers als onze zakelijke belangen in Nederland. Welke functie zij ook bekleden, al onze medewerkers hebben uiteenlopende carrière- en ontwikkelingsmogelijkheden.