Shopmanager Amsterdam Centrum 32 uur 

Deze winkel is een wereld waar je je helemaal kan onderdompelen in alles wat dit iconisch konijntje te bieden heeft. Onze winkel in Amsterdam zit in de gezellige Scheldestraat waar zowel lokale buurtbewoners als toeristen de winkel van bezoeken.

Wij zijn voor de winkel in Amsterdam op zoek naar een enthousiaste shopmanager die als ambassadeur van de beleving en kwaliteit binnen de winkel waarborgt die hoort bij het merk. Samen met je team zorg je ervoor dat de winkel er altijd goed uitziet, producten netjes in de winkel liggen en zijn voorzien van de juiste gegevens. Je kan klanten inspireren om voor elke gelegenheid een leuk  cadeautje te vinden en het ook helemaal in stijl in te pakken. Naast de activiteiten in de winkel ben je ook met je team verantwoordelijk voor het afhandelen van orders die via de webshop binnen komen.

Als shopmanager zorg je voor een goede sfeer binnen het team en maak je het rooster n.a.v. beschikbaarheid van de medewerkers. Samen met het management werf je eventueel nieuwe medewerkers, bedenk je leuke acties die passen bij het merk en kijk je mee met het selecteren van nieuw assortiment.

Wij zijn op zoek naar een shopmanager die:

– Enthousiast is, ervaring heeft als shopmanager en het leiden van een team

– Flexibel inzetbaar is. We zijn 7 dagen per week open. Weekend is niet structureel door de vele hulpkrachten werk je structureel minder weekenden.

– Klanten in het middelpunt van de belangstelling zet en helpt het juiste product en cadeautje te vinden voor elke gelegenheid

– Stressbestendig is en ervoor kan zorgen dat iedereen zich welkom voelt in de wereld van …..

– Het liefst in de buurt woont in Amsterdam

– Goed Engels kan spreken en schrijven

– Kan werken met Excel

Bij ons:

– Kom je te werken in een leuk team

– Krijg je een marktconform salaris

– Krijg je personeelskorting op de volledige collectie

MTD Retail is verantwoordelijk voor de winkel in Amsterdam en de officiële webshop.

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Parttime uren: 32 per week

Rooster:

• Dagdienst

• Weekendbeschikbaarheid

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

• Pensioen

• Personeelskorting

Soorten aanvullende vergoedingen:

• Vakantiegeld

Werklocatie: Fysiek