Verkoopmedewerker Store Breda 32 tot 40 uur salarisrange 2500 tot 3000 bruto

Wil jij ons helpen om de wereld uit te rusten?  

Ben jij op zoek naar een uitdagende, parttime verkoopfunctie? Bij onze Store Breda  ben je van harte welkom! Als verkoopmedewerker kom je terecht in een Auping brandstore die al jaren aan persoonlijke oplossingen op het gebied van slaap en rust werkt vanuit het gedachtegoed van deze Retailer, dé beddenspecialist en marktleider in de Benelux. Wil jij deel uitmaken van een team dat streeft naar een uitgeruste en dus betere, mooiere wereld? Laat dan nu van je horen!  

Geen verkoopervaring? Geen probleem!
Wij vinden het niet erg als je geen verkoopervaring hebt. Bij ons leer je de fijne kneepjes van het vak op de werkvloer terwijl je al bent gestart. Zo krijg je sales-, ergonomie- en product trainingen mét een rondleiding door de groene fabriek in Deventer, zodat je weet waar onze bedden vandaan komen. Een bed is maatwerk, handwerk, vakwerk en daar laten we je graag van dichtbij kennis mee maken. 

 

Waarom wil je deze baan? 

  • We bieden je een afwisselende functie binnen het gezelligste team.  
  • Je zorgt ervoor dat onze klanten door jouw advies heerlijk slapen en met een goed gevoel terugkijken op een bezoek aan onze Store.  
  • Je arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Je bouwt pensioen op via Stichting Sociaal Fonds Retail Non-Food en we volgen de cao Retail Non-Food/Wonen. 
  • Stilstaan is wat ons betreft geen optie. We bieden je talloze mogelijkheden om te leren en groeien via ons uitgebreide scholingsprogramma.  
  • Bij een fulltime dienstverband hoort een salaris tot € 2.700,- per maand. op basis van leeftijd en ervaring. 

 

Wie zoeken wij? 

  • Jij bent een enthousiaste, warme en authentieke persoonlijkheid die elke bezoeker van onze Auping Store een warm welkom geeft en op een gastvrije manier meeneemt in het (duurzame) verhaal van ons bedrijf en de producten die het merk maakt. 
  • Je bent een kei in het stellen van de juiste vragen om zo tot een passende slaapoplossing te komen. Gastvrijheid zit in je DNA en tegelijkertijd voel je haarfijn aan wat iemand nodig heeft om tot een order te komen. 
  • Je vindt het leuk om te leren nóg beter te worden in je vak. Je hoeft dus nog niets van het merk te weten, dat komt vanzelf.  
  • Je geniet er zichtbaar van om mensen blij te maken met een prachtig product van een kwalitatief, innovatief en duurzaam A-merk.  
  • De Nederlandse taal vormt voor jou geen probleem, Engels is wat ons betreft een pré. Je hebt dit niet alleen nodig voor het gesprek met onze bezoekers, maar ook om offertes op te stellen en orders te bestellen. 

 Wat kun je verwachten als verkoopadviseur? 

Als Adviseur verkoop je niet slechts een bed, boxspring of matras, je verkoopt rust. Een  Store is een brandstore, waar de merkpositionering ‘ met liefde’ centraal staat. Als adviseur heet je bezoekers van de  Store op een gastvrije manier welkom, om ze vervolgens aan de hand van verschillende zones kennis te laten maken met het merk. Tijdens het proef liggen, weet je met jouw kennis van ergonomie tot het beste advies te komen. Jouw oog voor design komt van pas wanneer je samen met de consument een droombed- of boxspring samenstelt met behulp van onze ontwerptool, de  Configurator. En onder het genot van een kopje koffie, kruidenthee of vers vruchtensapje breng je letterlijk rust door de wensen van de consument te vertalen naar een perfect passend aanbod.